+38 032 22-95-988   Передзвонити Вам?
Пн–Нд з 10:00 по 18:00
Ми в мережі:

Часник Феєрія 0007 50 шт

"Часник Феєрія 0007 50 шт" фото

Чому купити у нас?

  • Доставка по всій Україні
  • Оплата при отриманні
  • Мінімальне замовлення 300 грн
  • Доступні ціни на товар
  • Швидка доставка

Артикул: 0007

* * * * *    2 відгуків

Ціна:
6,99 грн.

Немає в наявності

Дізнайтеся варіанти доставки і оплати, вартість доставки, а також додаткові поради.

Корисна інформація →

Опис


Існує зовсім небагато піротехнічних виробів, які можна з повною впевненістю в їх безпеки використовувати в закритому приміщенні. До таких відносяться малі холодні фонтани і побутові хлопавки «Часник». Про останніх зараз і піде мова.

Хлопавки під кодовою назвою «Часник» торгової марки «Феєрія» (Китай) – це невеликі піротехнічні бомбочки, які можна активувати сильним ударом об тверду поверхню: підлогу або стіну. 1 удар – 1 бавовна. Виріб не треба підпалювати, і це робить його безпечним при використанні в закритих приміщеннях. Діаметр розльоту піротехнічних частинок у представленого тут малого часнику досягає 1 метр. Так що щоб уникнути будь-яких ризиків виріб слід активувати тільки в тій зоні, де немає ні людей, ні домашніх тварин.

Придбати побутову хлопавку «Часник» малого калібру Ви можете в інтернет-магазині салютів і феєрверків piromarket.com.ua оптом або в роздріб за найнижчою в Мережі ціною. Зазначимо, що 1 упаковка укомплектована 50 бомбочками. Продаж і доставку високоякісної піротехнічної продукції ми здійснюємо по всій території України. Крім того, доступна функція безкоштовного самовивозу товару.

Характеристки

0007
Феєрія
от удара
уп.
50 шт.
1постріл(ів)
Китай
01-365

Відгуки



* * * * *

хороший чеснок, для шуток в самый раз

* * * * *

Классный чеснок, стреляет прилично

Подібні товари

 
Завантаження ...