+38 032 22-95-988   Передзвонити Вам?
Пн–Нд з 10:00 по 18:00
Ми в мережі:

Додано: 11.11.2013 Салют на Новий Рік купити 2014



Вибір салютів і феєрверків для святкування Нового року 2014

Новий рік – найулюбленіший і бажане свято для малечі і дорослих, який дарує кожному з нас надію на здійснення найзаповітніших бажань. Щоб провести його весело і яскраво, потрібно заздалегідь підготувати новорічне меню, святкові вбрання, прикрасити ялинку і придумати розважальну програму. І одним з головних пунктів такої програми має стати святковий салют на Новий рік. Тільки новорічний феєрверк подарує Вам відчуття дива і зробить чарівну ніч по-справжньому незабутньою і видовищною. «Здоровий» адреналін, щира радість дітвори і непідробна радість гостей Вам гарантовані!

Який салют вибрати для зустрічі Нового року-2014?

Для організації феєрверку на честь Нового 2014 року інтернет-магазин «ПироМаркет» рекомендує віддати перевагу традиційним висотним салютам або більш простим побутовим парковим і наземним феєрверків. В нашому асортименті ці піротехнічні вироби представлені багатою колірною палітрою і можуть похвалитися різноманітними шумових та візуальних ефектів. Пропонуємо Вашій увазі найбільш популярні варіанти салютів і феєрверків на Новий рік і Різдво!

феєрверк


1.       Малі, середні і великі салютні установки. Ці вироби об'єднують в одному корпусі різну кількість одиночних залпів, які по черзі з'являються у нічне небо і утворюють своїм розривом дивовижної краси салют. З салютною установкою будь-якого калібру Ви зможете влаштувати яскраве, захоплююче видовище не тільки для гостей, але і для сусідів та жителів найближчих вулиць. Адже заряди розриваються високо в небі, що робить салют добре досяжним.

2.       Ракети. Ці вироби – невід'ємна частина Нового року. У новорічну ніч в небо відправляються тисячі ракет, утворюючи за собою шлейф яскравих іскор. Там вони розриваються з оглушливим звуків, а вибух супроводжується появою мільйонів різнобарвних вогників або зірочок. В асортименті інтернет-магазину «ПироМаркет» Ви знайдете недорогі та безпечні ракети, які прикрасять Вашу новорічну ніч.

3.       Катюші. Це міні-салютні установки, з яких з веселим свистом і ударами вилітають невеликі ракети.

4.       Міномети. Це піротехнічні вироби, що складаються з пускової труби і піротехнічних зарядів. У нас Ви зможете вибрати міномет з будь-яким кількість зарядів, які розриваються в небі різнокольоровими півоніями і іскристими зірками.

5.       Петарди і хлопавки. Без цих атрибутів також складно уявити собі Новий рік без цукерок і мандарин. Запасіться веселими хлопавками, якими можуть користуватися навіть діти, і свята гарантовано веселощі.

Купити салюти до Нового року можна у нас. Так Ви заощадите не тільки свій час на пошук, але і гроші. Уся продукція в нашому асортименті відрізняється високою якістю, що підтверджено відповідними сертифікатами, та приємною ціною. Крім того, ми надаємо вигідні умови доставки по всій Україні!

салют на новий рік
салют новий рік 2014
феєрверк на новий рік
салют на новий рік

 

Наші товари

 

Петарди Mega Piratka P2000 20 шт. БОМБА! А...

70,99 грн.

 
 
 
Завантаження ...