+38 032 22-95-988   Передзвонити Вам?
Пн–Нд з 10:00 по 18:00
Ми в мережі:

Салют "Балет" з фонтаном К1836, 10-зар.

"Салют "Балет" з фонтаном К1836, 10-зар." фото

Чому купити у нас?

  • Доставка по всій Україні
  • Оплата при отриманні
  • Мінімальне замовлення 300 грн
  • Доступні ціни на товар
  • Швидка доставка

Артикул: К1836

* * * *    1 відгуків

Ціна:
55 грн.

Заканчивается

Дізнайтеся варіанти доставки і оплати, вартість доставки, а також додаткові поради.

Корисна інформація →

Опис


Наприклад, фонтан під назвою Балет порадує своїми барвистими пострілами всіх присутніх гостей на святі. Висота його досягає десяти метрів, і стріляє він десять разів протягом двадцяти секунд. У моменти, коли на небі блискають різнокольорові вогні, грає музика, і гості аплодують, завжди хочеться продовжити цей радісний мить. У пам'яті він точно залишиться надовго, якщо правильно вибрати піротехніку і запустити її в небо в потрібний момент. Все це можна зробити, завдяки різноманітності піротехніки.

Яка з наречених сьогодні не мріє про те, щоб її день весілля пройшов найкращим чином, і при цьому, щоб все виглядало ідеальним, починаючи від її сукні, і закінчуючи прикрасою залу. Але, родзинкою кожного весілля може стати красивий фінальний акорд у вигляді барвистого шоу феєрверків, випущених в небо після завершення святкового дня. У цьому випадку наш магазин може задовольнити будь-які потреби, пов'язані зі святом і його оформленням.

На сьогоднішній день, наш інтернет магазин пропонує купити салют на весілля , а так само є можливість вибрати петарди , фонтани, феєрверки і т.д., за допомогою яких пам'ятний день стане воістину прекрасним і незабутнім.

Характеристки

К1836
Феєрія
10 м.
8 мм.
10 зар.
4 с.
20 с.
01-340

Відгуки



* * * *

Классный салют за доступную цену

Подібні товари

 
Завантаження ...